Cautare

3771 de rezultate pentru "accident la luica 17 09 2010" (4.15 secunde)
Un specialist remarca faptul ca este prima crestere anuala inregistrata de la inceputul crizei. ... In iunie insa guvernul a anuntat cresterea TVA de la 1 iulie, astfel ca romanii s-au grabit sa faca cumparaturi inainte de intrarea in vigoare a noii taxe.
Majorarea taxei pe valoarea adaugata (TVA) incepand cu 1 iulie 2010 va duce la o crestere semnificativa, dar temporara, a indicelui preturilor de consum, proiectiile indicand pentru sfarsitul acestui an o rata anuala a inflatiei de circa 7,8%, se arata intr-un comunicat al BNR.
59 din 2010, pentru proprietarii care detin mai multe imobile si pentru autovehiculele cu motoare mai mari de 2.000 cm cubi. Diferenta de impozit in cazul contribuabililor mentionati se calculeaza pentru perioada 1 iulie - 31 decembrie 2010.
Este o corelatie aparent fortata, dar vanturarea de catre Basescu a ideii de taiere a veniturilor romanilor, inca din luna mai 2010 si punerea ei in aplicare de la 1 iulie 2010 isi arata efectele.
Cei care desfasoara activitati economice ca PFA (persoana fizica autorizata) sau au contracte de drepturi de autor trebuie sa plateasca la stat contributii totale de 16,5% din cat castiga.
Desi un act normativ da dreptul autoritatilor locale sa se imprumute la o dobanda modica de la stat pentru a putea achita datoriile pe care le au catre firme, pana acum, nici o primarie din Dolj nu a luat bani cu imprumut de la Ministerul Finantelor.
Rezistenta la reducerile de cheltuieli ar putea duce la instabilitate politica", se arata intr-un raport al EIU privind perspectivele economice globale, scrie MEDIAFAX.
Premierul Emil Boc s-a intalnit ieri, la Ministerul Agriculturii, cu reprezentanti ai bancilor comerciale si ai Bancii Nationale a Romaniei, pentru a discuta modalitatile de deblocare a creditarii in agricultura.
In primele luni ale lui 2010, numarul angajatorilor doljeni depistati ca incadreaza personal fara forme legale a crescut cu aproape 120% fata de aceeasi perioada a anului 2008, cand nu aparusera inca primele semne ale crizei economice care avea sa loveasca Romania.
Joi, 11 Noiembrie 2010, incepand cu ora 9.30, la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti (sala Regina Maria), are loc deschiderea celei de-a cincea editii a intalnirii anuale a constructorilor, dezvoltatorilor si brokerilor imobiliari cu autoritatile si mass-media - "Romania Construct Forum 2010".
In 2010, atitudinea si deciziile proactive au fost carti castigatoare pe piata de materiale de constructii.
La mai putin de 9 luni de la ultima achizitie, fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments (NEPI) a cumparat un nou proiect, de data aceasta miza fiind birourile: ... Pe o piata de fuziuni si achizitii in scadere, putine au fost in 2010 tendintele cu conotatie pozitiva.
La prima vedere, scaderile dramatice ale cotatiilor din ultima parte a anului 2008 si din primavara lui 2009 par a fi cele mai dificile momente crizei. ... Anul 2010 a adus o restrangere a activitatii bursiere.
"Ce vedete romanesti am pierdut in 2010?" Anul 2010 a adus mari pierderi pentru scena romanesca.
Pretul carburantilor la pompa a fost majorat nejustificat pe parcursul anului 2010, fara a fi determinat de evolutia cotatiilor de bursa la titei, cursul valutar si taxele percepute de stat, iar aproape toate companiile au raportat pierderi semnificative, castigurile nefiind reflectate corespunzator.
Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane. De la 1 septembrie 2010, Adelin Petrisor este corespondent special la Stirile TVR.
Analistii mai pesimisti cifreaza costul pentru asiguratori la 50 de miliarde de dolari, scrie WSJ, citat de MEDIAFAX.
Asociatiile de proprietari acuza Termoficarea ca a redus la cateva luni perioada in care craiovenii ar fi putut sa scape de restante. ... 175/2010 (care face referire la stergerea penalitatilor) pe ultima suta de metri nemultumeste majoritatea asociatiilor de proprietari.
Speriati ca ar putea plati energia termica la pret intreg, anul trecut proprietarii de apartamente racordate la retelele de distributie a agentului termic s-au debransat masiv, scrie E-nergia.ro.
Doljul da cu doua maini bani la bugetul de stat, dar primeste cu una. Doar jumatate din sumele din impozitele colectate de la sutele de mii de locuitori din judet se intorc inapoi de la guvern. Cel mai vitregit este Doljul la capitolul subventii primite de la centru.
google-analytics.com